Skogfrø, pyntekongler og tjenester

Salg av skogfrø

Frøbestilling

Skogfrøverket tar imot frøbestillinger gjennom nettbutikk, e-post eller telefon. Bestillinger effektueres normalt i den rekkefølgen de mottas, men norske planteskoler må prioriteres av hensyn til innsåing.

Planteskolekunder
Vi foretrekker at alle bestillinger legges inn gjennom nettbutikken da den er integrert med regnskapssystemet.  Vår nye nettbutikk (2024) er nå operativ i betaversjon. Trykk på “Mistet passord” for å opprette nytt passord på din registrerte epostadresse. NB: Brukernavn og passord fra den gamle nettbutikken virker ikke! 

Forespørsler kan som før sendes på epost til ordre@skogfroverket.no eller på telefon til Øyvind på 99511266.

Frø til direkte såing i skogen
Vi ønsker at kunder som utforsker muligheten for å kjøpe frø til direkte såing i skogen gjør henvendelser på epost. Det gjelder også om man allerede er bruker av nettbutikken. Det skyldes at kjøp av frø til direkte såing er avhengig av langsiktig tilgang på frø og forsyningssikkerhet for planteproduksjon. På epost kan vi raskt avklare hvorvidt det er tilgjengelig frø eller ikke, før bestillingen legges inn.

Proveniensvalg
Vi anbefaler verktøyet proveniensvelgeren for å finne proveniens- og frøpartiforslag for gran og furu i ditt område! Se også på våre frøkilde- og frøpartibeskrivelser for juletre- og pyntegrønt på siden for veiledning frø og planter.

Levering
Vi leverer så raskt som mulig eller til avtalt tid. Ordre mottatt i salgssesongen (februar til august) kan vanligvis sendes/leveres dagen etter bestilling. Hastebestillinger kan ofte leveres samme dag. Utenfor salgssesongen må det forventes lengre leveringstid.  Alle innenlands frøbestillinger til planteskolekunder leveres som ekspress neste dag eller pakke til bedrift (Bring), med mindre annet er avtalt.

Mer informasjon finnes i våre leveringsvilkår.